IBS-Mage

IBS - En Vardaglig Utmaning

Irritable Bowel Syndrome (IBS) är ett av de mest utbredda och kostsamma gastrointestinala störningarna. Globalt sett uppskattas prevalensen av IBS vara omkring 15%, med symptom som uppstår hos cirka 10-20% av befolkningen i västerländska länder. Tillståndet kännetecknas av symtom som smärta i magen, uppblåsthet, och oregelbunden tarmrörelse. Dessa symtom kan leda till en betydande försämring av livskvaliteten för drabbade individer.

Alnozine, utvecklat av Milmed Unico AB, är klassificerat som ett kosttillskott och följer lagstiftningen som regleras av Livsmedelsverket. Denna unika farmabiotiska produkt är framställd från jästceller behandlade med elektromagnetiska millimetervågor. Det är utformat för att vara en del av en balanserad kost och bidra till en mindre orolig mage.

Alnozine (Milmed) är patentskyddat, patentnr PCT/SE2022/050656  ”YEAST FOR THE TREATMENT OF INFLAMMATION”. Grund för patentet är två studier studier som bägge är publicerade vetenskapliga artiklar, se OM ALNOZINE.

The photo of internal organs is on the women's body against gray background, Concepts of health problems

Våra kunder berättar

Hör Lotta och Patriks erfarenheter av Alnozine.

alnozine-forest-product-placement-NEW

Kliniska Studier och Forskning

Alnozine™ är ett kosttillskott som har genomgått forskning och samarbeten med ledande forskningsinstitutioner, till exempel med Sapienza University. Dessa studier har genomförts för att förstå mer om Alnozines effekt och verkningsgrad samt att det inte finns någon toxicitet i produkten. Det är viktigt att notera att Alnozine är avsett att användas som ett komplement till en balanserad kost.

alnozine-forest-product-placement-NEW

Prova en Alnozine kur idag

Varukorg